contact

联系

聯絡我們

Let's get in touch!

让我们保持联系!

讓我們保持聯繫!

Contact us via WhatsApp now! If you're viewing this on a desktop, use your mobile device to scan the QR code below. If on mobile, click the "Let's get in touch" button to drop us a WhatsApp message. We will get in touch shortly.
请立即通过WhatsApp与我们联系!如果你是在电脑上操作,请扫描以下二维码(QR Code)。如果是在手机上操作,请单击“联系我们”的按钮,向我们发送WhatsApp讯息,我们会尽快与你联系。
請立即通過WhatsApp與我們聯繫!如果你是在電腦上操作,請掃描以下二維碼(QR Code)。如果是在手機上操作,請單擊“聯繫我們”的按鈕,向我們發送WhatsApp訊息,我們會盡快與你聯繫。 
KACTUS Limited
Room 1001-1002
10/F Tins Enterprises Centre
777 Lai Chi Kok Road
Cheung Sha Wa
n
Kowloon
Hong Kong
佳达仕有限公司
香港九龙长沙湾
荔枝角道777
田氏企业中心
101001-1002
佳達仕有限公司
香港九龍長沙灣
荔枝角道777
田氏企業中心
101001-1002
(852) 2537 9889
info@kactus.com.hk
Back to Top
回到顶部
回到頂部
Back to Top
回到顶部
回到頂部